Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,De Tweede Wereldoorlog in honderd foto`s
  • ,De Tweede Wereldoorlog in honderd foto`s
,De Tweede Wereldoorlog in honderd foto`s
De Tweede Wereldoorlog in honderd foto`s
€ 24.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDe oorlogsjaren komen steeds verder van ons af te staan. Althans, chronologisch. Emotioneel gezien is de oorlog nog steeds dichtbij. Dan zijn het vooral de beelden die het verleden zichtbaar en voorstelbaar maken.
De Tweede Wereldoorlog in 100 foto’s is een nationaal project in het kader van 75 Jaar Vrijheid. Inwoners van Nederland zijn uitgenodigd om op uiteenlopende wijze te participeren. In eerste instantie per provincie en daarna op landelijk niveau, zijn de meest aansprekende foto’s van Nederland, Nederlands-Indië, Suriname en de Nederlandse Antillen tijdens de Tweede Wereldoorlog bijeengebracht.
Vertegenwoordigers uit alle geledingen van de samenleving hebben vervolgens De Tweede Wereldoorlog in foto’s samengesteld. Een verzameling die visueel aantrekkelijk is, maar vooral bestaat uit foto’s die hun zegginsgskracht ontlenen aan de indringende verhalen die erachter schuil gaan.
De Tweede Wereldoorlog in 100 foto’s geeft een veelzijdig en verrassend beeld van hoe de Nederlandse samenleving terugkijkt op de jaren van oorlog, beztting en onderdrukking.


Extra informatie:

Hardback
144 pagina's
Met illustraties
Mei 2020
732 gram
246 x 227 x 17 mm
EAN: 9789462583672
Uitgeverij WBOOKS

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen