Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Henk  Kaufmann, Erwin Van Loo, Rolf de Winter,Het luchtmacht boek
  • Henk  Kaufmann, Erwin Van Loo, Rolf de Winter,Het luchtmacht boek
Henk  Kaufmann, Erwin Van Loo, Rolf de Winter,Het luchtmacht boek
Het luchtmacht boek
€ 8.95

Uitverkocht/Niet leverbaar

De Koninklijke Luchtmacht, waarvan de geschiedenis al honderd jaar teruggaat, staat voor snelheid, wendbaarheid en moderne techniek. Mede daarom oefent de militaire luchtvaart vanouds een grote aantrekkingskracht uit op fotografen die deze dynamiek in beeld willen vastleggen.
Het Luchtmacht Boek biedt een selectie van fotografische hoogtepunten uit de luchtmachtgeschiedenis in vredes- en oorlogstijd, waarbij het vliegbedrijf in zijn volle breedte wordt getoond. De vele unieke opnames laten zien dat ondanks al die technologie ook in de luchtmacht de mens de centrale factor was en is. De meteorologen, de vogelman, de vliegmedische dienst, de luchtverkeersleiders en de technici in de hangaars, allemaal hebben zij een plek in dit boek, naast natuurlijk de vliegers en de vliegtuigen. De foto`s zijn afkomstig uit de collectie van het Nederlands Instituut voor Militaire Historie.

Henk Kauffman is stafmedewerker Operationele Dienstverlening. Erwin van Loo is gespecialiseerd in de geschiedenis van de Koniklijke Luchtmacht.

Extra informatie:

Uitverkocht/Niet leverbaar