Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Peter Pomerantsev,Dit is geen propaganda
  Dit is geen propaganda
  Avonturen in de oorlog tegen de realiteit
  € 24.99
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  De belangrijkste trend van de afgelopen jaren is de opkomst - en ontwikkeling - van digitale oorlogsvoering. In dit technologische tijdperk is verslaggeving van groter belang geworden dan de werkelijke militaire actie. Het resultaat hiervan is een overvloed aan leugens, foute grappen, absurditeit en bangmakerij - een circussfeer die als doel heeft ons te verwarren en ons idee van waarheid te ondermijnen.

  Dit is geen propaganda is een tocht achter vijandelijke linies in een eindeloze, internationale informatieoorlog. In zijn kenmerkende stijl - bij vlagen analytisch, poëtisch, luguber en grappig - legt Peter Pomerantsev de contouren van deze nieuwe wereldorde bloot. Hij leert digitale misleidingstactieken van activisten in Servië, Mexicaanse drugsbaronnen, Fox News-presentatoren en van de KGB-officieren die zijn eigen familie op de vlucht joegen.

  Terwijl hij deze absurde maar cruciale lessen tot zich neemt, richt Pomerantsev zich op de toekomst en stelt hij manieren voor om de democratie juist te versterken. Dit is een noodzakelijk boek om onze nieuwe werkelijkheid beter te leren begrijpen.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  288 pagina's
  Met illustraties
  Maart 2022
  343 gram
  210 x 135 x 23 mm
  EAN: 9789048865109
  Hollands Diep

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen