Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  Séan Lang,Eerste Wereldoorlog voor Dummies
  Eerste Wereldoorlog voor Dummies
  Voor Dummies
  € 29.99
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  `De Eerste Wereldoorlog voor Dummies` is een diepgravende, toegankelijke en verhelderende introductie tot de Grote Oorlog die vooral bekend staat om de loopgravenoorlog, waarbij minimale terreinwinst werd geboekt. Alle gebeurtenissen die zich afspeelden tussen 28 juli 1914 en 11 november 1918 passeren de revue, net als alle acties en beweegredenen van de landen en sleutelfiguren die betrokken waren in de strijd waardoor je eens te meer een globaal inzicht krijgt in het verloop van het wereldwijde conflict.

  Séan Lang is docent aan de Anglio Ruskin Universiteit (Verenigd Koninkrijk) en geeft al meer dan dertig jaar geschiedenisles aan studenten.


  Recensie:
  NBD Biblion
  Dr. H.W. Bomert 07-10-2020
  'Uitgekomen in de reeks `... voor dummies`, biedt dit van oorsprong (2014) Engelse boek een originele en waardevolle kijk op de Eerste Wereldoorlog. De gebruikte pictogrammen, vele tussenkopjes, vaak humoristisch geformuleerde vragen en talloze wetenswaardigheden zetten aan tot verder lezen. Een boek dat een breed lezerspubliek verdient. Het boek bevat een fotokatern en een uitgebreide index.'

  Extra informatie:
  Voor Dummies
  Paperback / softback
  400 pagina's
  Juni 2020
  793 gram
  241 x 168 x 26 mm
  EAN: 9789045356990
  Voor Dummies

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel